TJENESTER – FYLLINGEN ELEKTRO INSTALLASJON

Den som er ansvarlig for det elektriske anlegget i boligen din er deg selv. Derfor er det viktig at du sjekker at sikringene i sikringsskapet ditt virker opptimalt. Har du jordfeilautomat-sikringer, skal dette gjøres minst èn gang i året. Det er også lurt og foreta en el sjekk av hele boligen da feil på det elektriske er den største grunnen for brann i norske hjem. Vi tilbyr ulike tjenester for privatpersoner og næring. Trenger du en profesjonell elektriker med stort foruk på kvalitet? Da bør du ta kontakt med oss. Vi hjelper deg med det du trenger!

SIKRINGSSKAP

Et oppdatert sikringsskap er viktig og vil gi deg ekstra sikkerhet mot brann i boligen, da eldre sikringer ofte har fare for varmgang. Gamle sikringer er nemlig ikke tilpasset dagens bruk av elektriske apparater. Ved å oppgradere sikringsanlegget ditt vil du få et trygger hjem.

VARME

Varme i gulv gir en behagelig og jevn temperatur gjennom hele rommet. I tillegg bidrar gulvvarme til færre fuktskader samt utgiftene til oppvarmingen
blir 10-15% rimeligere.

ELBIL LADER

For å kunne lade elbilen din trygt hjemme er det viktig at du får installert en godkjent hjemmelader. Det er ikke tilstrekkelig å bruke nødladeren permanent da en hjemmelader er designet for å tåle høy belastning over lengre tid. Denne vil i tillegg kunne varsle deg om eventuelle feil og hindre brann. Strømforbruket ditt vil være det samme som når du lader med vanlig stikkontakt (reservelader).

REKLAMASJON

Vi utfører reperasjoner i forbindelse med elkontroll. Vi har 5 års garanti på produkter og tjenester. Du får alltid samsvarserklæring på arbeid utført av oss.

HUS OG HJEM

Det elektriske anlegget i boligen din er svært viktig. Elektrisk feil er den største årsaken til brann i norske boliger. I dag er man pliktig til å vise frem samsvarserklæring fra elektriker ved kjøp og salg av bolig. Vi utfører installasjon i nye og gamle hus og leverer alltid samsvarserklæring på arbeid vi har gjort.

ALARM

Vi installerer nød og -ledelys og brannalarmer. Ta kontakt for mer informasjon.