LAD MOBILEN DIN SIKKERT


Omtrent alle har en smarttelefon i dag og veldig mange pleier og lade opp batteriet om natten. Visste du at dette faktisk kan være farlig? Som du sikkert har opplevd, kan støpselet til laderen bli veldig varmt. I verste fall kan dette utvikle seg til brann. Vi anbefaler deg å lade på dagtid. Pleier du å legge fra deg mobilen din på kjøkkenbenken? Eller pleier du og lade på stuen mens du koser deg i sofaen? Uansett kan vi hjelpe deg. Alt du trenger er en elektriker og en veggboks.

ELKO USB lader Rs16

ELKO USB LADER

Strømforsyningen er integrert i veggboks som ved en vanlig stikkontakt, og er mye tryggere å bruke, spesielt hvis du vil lade om natten. USB laderen kommer med en innebygd sikring som beskytter mot overoppheting og den har en automatisk reset funksjon. Denne kan brukes i alle rom og kommer med to innganger. Det er fort gjort for en elektriker å montere og veldig praktisk i et moderne hjem hvor det er flere mobile enheter som trenger strøm.

QiWALL trådløs mobillader fra Q-LIGHT

QiWALL TRÅDLØS MOBILLADER

Trådløs Qi lader fra Q-LIGHT. Med denne trådløse mobil laderen kan du lade mobiltelefonen din enkelt ved og sette den på laderen, som står fastmontert i veggen. Du vil ikke lenger måtte lete over alt etter laderen din, eller kjøpe ny fordi den er blitt ødelagt. I tillegg kommer den med to USB uttak for mulighet til å lade andre enheter med kabel. Qiwall lader like fort som en hurtiglader.

LADEVETTREGLENE

 1. Lad i rom med røykvarsler
 2. Lad når du er våken og til stedet
 3. Les og følg produsentens bruksanvisning
 4. Bruk helst original lader
 5. Lad på et underlag som ikke lett kan brenne
 6. Ikke lad i sengen
 7. Ikke lad i korridor eller i trapperom. De må kunne brukes som fluktvei ved brann
 8. Bytt ut skadet utstyr
 9. Stopp lading dersom det kommer lyder, lukter eller
  blir unormalt varmt.
 10. Ved røyk og/eller flammer, ring 110